سرویس مهدکودک
بهترین مهدکودک های منطقه ۲ تهران
تصمیم سپردن کودک به مهد کودک با والدین است آنها هستند که تصمیم می گیرند،چه زمانی و به کدام مهد کودک فرزند خود را بسپارند.
روانشناسان حوزه کودک نیز به والدین توصیه میکنند،در زمان خردسالی که بهترین وقت برای شروع آموزش به کودکان است.فرزندان خود را به مهد کودک بسپارید،و شاهد شکوفایی استعدادهای وی باشید.
با سپردن کودک به مرکز آموزشی شاهد تغییرات بزرگی در او خواهید بود.در مهد کودک به او می آموزند که چگونه خود به تنهایی لباس بپوشد،نوشیدن آب از فنجان را یاد میگیرد،استفاده از قاشق و چنگال را به خوبی یاد میگیرد و کم کم استقلال پیدا میکند و برای ورود به دنیای بزرگتر آماده میشود.
تا این سن او تنها با خانواده آشنا بوده و با جامعه بزرگتر به تنهایی روبه رو نبوده.تجربه ورود به مهد کودک برای کودکان یک تغییر بسیار بزرگ و هیجان انگیز است.
کودک تا کنون فقط پدر،مادر و اعضای خانواده را می دیده ولی در مرکز آموزشی تعداد زیادی بچه هم سن و سال و یا بزرگتر از خود را در اطرافش می بیند.
مربیان و کارکنان مهد نیز به جای پدر و مادر حضور دارند کودک در این جمع اجتماعی بودن را به خوبی یاد میگیرد و با افراد مختلف و فرهنگ های گوناگون نیز آشنا می شود و برای ورود به جامعه بزرگتر یا همان مدرسه به خوبی آماده می شود،بنابراین مشکلات کمتری برای وفق پیدا کردن با محیط مدرسه خواهد داشت.
کیفیت آموزش مربیان
میزان سواد مربیان حاضر در مهد کودک نکته کلیدی و مهمی است که والدین باید به آن توجه داشته باشند.
علاوه بر تحصیلات بالا،مربی باید مهربان،صمیمی و در مقابل کودکان صبور باشد.او باید این توانایی را داشته باشد که با نوع گفتار و رفتارش،کودکان را به درس و آموختن مهارت های مختلف علاقه مند کند و اشتیاق آنها را برای شرکت در فعالیت های مختلف یادگیری صد چندان کند.در چنین حالت است که حس کنجکاوی کودکان ارضا می شود.
والدین باید دقت کنند نسبت تعداد مربیان و کودکان با یکدیگر هماهنگی داشته باشد،تا آموزش ها دچار افت نگردد.
بهتر است مربی در کنار یک کمک مربی در هر کلاس حضور داشته باشد تا هم کنترل بیشتری بر اوضاع کلاس داشته باشند و هم رسیدگی لازم به تمام بچه ها انجام شود.
اگر مرکز آموزشی با این سیستم مربی و کمک مربی اقدام به آموزش کودکان کند در امر آموزش کودکان شاهد موفقیت های خوبی خواهد بود.
امکانات
اول کودک خود را به دقت ارزیابی کنید و نیاز های آموزشی وی را بشناسید.سپس با توجه به نیاز های او دنبال مرکز آموزشی متناسب با خواسته های فرزند و همچنین انتظارات خودتان بگردید.
توجه داشته باشید مفهوم داشتن امکانات خوب این نیست که ساختمان مجلل و گران قیمت وجود داشته باشد.
منظور امکانات آموزشی که بتواند رشد شناختی،حرکتی،اجتماعی و عاطفی کودکان را تقویت و پشتیبانی کند.
به فضای داخلی کلاس ها دقت کنید،باید فضای کافی برای حرکت،نبوغ و فضای کافی برای شیطنت کودکان وجود داشته باشد.
باید تعامل خوبی بین مربی و کودکان وجود داشته باشد.دقت کنید کاردستی های کودکان به دیوارها آویزان باشد این امر خود باعث بالا رفتن اعتماد به نفس کودکان می شود.
توجه به تمام زوایای شخصیتی کودکان در مهد کودک تاثیر بسیار خوبی در آینده و موفقیت های فردای او خواهد داشت.
شرایط امنیت
توجه به ایمنی و نظافت مهد کودک از واجبات است.چرا که سلامت کودک در گرو امنیت و رعایت بهداشت محیط مهد کودک است.
حتما به توالت ها سری بزنید و از نظافت و تهویه درست هوای این محیط اطمینان پیدا کنید.
تمیزی تمام فضاها از جمله آشپزخانه،کلاس ها،اتاق بازی،فضای بازی و اسباب بازی ها را چک کنید اگر اخلالی در این مورد مشاهده کردید،نشانگر این خواهد بود که مدیریت به نظافت اهمیت چندانی نمی دهد و مطمئنا این فضا مناسب فرزند شما نیست باید مراکز دیگر را بررسی کنید.
قوانین و مقررات
هر مجموعه ایی قوانینی برای بهتر اداره کردن تمام امور مربوط دارد.مرکز آموزشی را برای آموزش فرزند خود انتخاب کنید که برنامه مشخص و واضحی برای آموزش کودکان داشته باشد و همه کارکنان مجموعه موظف به اجرای جز به جز قوانین باشند.
توجه داشته باشید برنامه های آموزشی متناسب با سن کودکان ترتیب داده شده باشد. ساعات یادگیری و آموزش نیز باید متناسب باشد و برای استراحت کودکان زمانی در نظر گرفته باشند.
آموزش های مستمر و پشت سر هم کودکان را خسته و مطمئنا راندمان یادگیری پایین خواهد آمد.در فواصل زمان های آموزش باید کارهای مفرح و فوق برنامه وجود داشته باشد.